Τραγικός ο Παναθηναϊκός, ηττήθηκε 4-0 από τον Άρη

Διαφήμιση

Εφιαλτική βραδιά για τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που συνετρίβει με 4-0 από τον Αρη. Συναγωνισμός στα λάθη, κακή εικόνα, ευκαιρίες μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού για το κακό «τριφύλλι» που έμεινε με ένα βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές.

Φετφατζίδης, Βέλεθ, Ντιγκινί και Ιντέγε τα γκολ του Αρη στην πρώτη του νίκη και χωρίς προπονητή στον πάγκο του…. Πολλές οι ευθύνες για όλους πλέον στο «τριφύλλι» που πάει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς περιθώρια απώλειας.

Πρώτη φορά τριάδα

Για πρώτη φορά ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να παρουσιάσει την ομάδα του με τριάδα στην άμυνα (Πούγγουρας, Μαυρομάτης και Κολοβέτσιος) ενώ στην θέση του τιμωρημένου Κουρμπέλη ο Δώνης πήρε την θέση του έχοντας στήριγμα τον Ζαχίντ στο 5-3-2. Στις πτέρυγες ήταν οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης με τον Μακέντα στην κορυφή.

Δώρο… Ζαχίντ το 1-0

Παρόλο που το πρώτο 20λεπτο ήταν ισορροπημένο από πλευράς φιλοξενούμενων που είχαν καλύψεις στις γραμμές της άμυνας και της μεσαίας γραμμής, ήρθε σχεδόν με την συμπλήρωση του (19’) ένα τραγικό λάθος του Ζαχίντ να αλλάξει την ροή του ματς. Ο νεαποκτηθής Νορβηγός μέσος γύρισε παράλληλα την μπάλα στην εστία του Διούδη βρίσκοντας τον Φετφατζίφη, ο οποίος χάνοντας το κοντρόλ έκανε ψιλοκρεμαστή κεφαλιά πάνω από τον Διούδη ανοίγοντας έτσι το σκορ μέσα σε αποθέωση από τους φίλους του Αρη.

Ο Διούδης… κρατούσε στις μάχες

Οι παίκτες του Δώνη προσπάθησαν να ανταπεξέλθουν και να βγουν μπροστά εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως οι γηπεδούχοι περίμεναν στο μισό γήπεδο για να βγουν σε αντεπιθέσεις. Έτσι σε δύο πολύ καλές στιγμές τους είχαν ισάριθμες ευκαιρίες με διπλή προσπάθεια απειλής με σουτ από τους Ιντέγε και Μπρούνο Γκάμα αρχικά και Ιντέγε και Φετφατζίδη εν συνεχεία ωστόσο ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων κράτησε εντυπωσιακά το 1-0 για την εστία του.

Δεν μπόρεσε ο Μακέντα… το έβαλε ο Βέλεθ

Δραματικό ήταν το φινάλε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» καθώς αρχικά οι παίκτες του Δώνη έχασαν την ευκαιρία στο 41’ (πρώτη καλή στιγμή τους) με τον Χατζηγιοβάνη να κάνει την σέντρα σουτ αλλά ο Μακέντα από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Αντίθετα, ότι δεν μπόρεσε ο Ιταλός στράικερ το πέτυχε ο Ισπανός αρχηγός των γηπεδούχων λίγα λεπτά μετά.
Μετά από κόρνερ των παικτών του Παναθηναϊκού και απειλητικό σουτ του Γιόχανσον, οι «μοβ» παίκτες του Αρη, βγήκαν στην αντεπίθεση ο Φετφατζίδης έστρωσε στον Βέλεθ που είχε φύγει από την άμυνα του και δικαιώθηκε πλασάροντας εύστοχα και κάνοντας το 2-0 σχεδόν με το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Δεκάλεπτο «εφιάλτης» για Παναθηναϊκό

Διαφήμιση

 

Με την έναρξη του δευτέρου μέρος ο τεχνικός του «τριφυλλιού» άλλαξε τον σχηματισμό της ομάδας του και «έριξε» στο ματς τον Κολοβό, ωστόσο δεν ήταν σε καλή μέρα η ομάδα του που μέσα σε 10 λεπτά δέχθηκε δύο ακόμα γκολ. Αρχικά, στο 54’ ο «δαιμόνιος» Φετφατζίδης έκανε την σέντρα και ο ξεμαρκάριστος Ντιγκινί έκανε το 3-0 με την άμυνα του Παναθηναϊκού να μην αντιδρά σωστά.
Δέκα λεπτά αργότερα και ενώ νωρίτερα ο Χατζηγιοβάνης απείλησε από μακριά με σουτ, οι γηπεδούχοι βγήκαν και πάλι σε αντεπίθεση, με τον Ντιγκινί αυτή την φορά να βρίσκει τον Ιντέγε που με σουτ από το ύψος του πέναλτι πραγματοποίησε το 4-0 μέσα σε αποθέωση.

Αλλαγές…  και γκολάρα που δεν μέτρησε

Στην συνέχεια του αγώνα και παρά την είσοδο τον Χατζηθεοδωρίδη και Περέα οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν το κουράγιο να κάνουν κάτι με τον Κολομβιανό επιθετικό του «τριφυλλιού» να είναι πολύ κινητικός. Μάλιστα λίγο πριν το φινάλε με εντυπωσιακή ενέργεια σκόραρε αλλά ο κ. Φωτιάς μετά την συμβολή του VAR, ακύρωσε το γκολ δείχνοντας πως ο Μακέντα χτύπησε τον Σάσα στο ξεκίνημα της φάσης.

Το τελικό 4-0 έμεινε μέχρι το φινάλε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν με τους οπαδούς τους και τους φιλοξενούμενους να παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και να πηγαίνουν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς περιθώρια για απώλεια.

Διαφήμιση

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Διαφήμιση

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Κορχούτ, Σούντγρκεν, Βέλεθ, Ρόουζ, Ματίγια, Σάσα, Γκάμα (64’ Λάρσον), Φετφατζίδης (74’ Μαντσίνι), Ντιγκινί, Ιντέγε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα (69’ Περέα), Μαυρομάτης (46’ Κολοβός), Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Δώνης, Ζαχίντ (59’ Χαζτηθεοδωρίδης), Χατζηγιοβάννης, Μπουζούκης, Μακέντα.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.