Ρωσικό σενάριο για Παναθηναϊκό, Πασκουάλ και Σάρας!

Διαφήμιση

 

Διαφήμιση

Ένας παλιός γνώριμος του Παναθηναϊκού, ο Τσάβι Πασκουάλ, φέρεται να βρίσκεται στη λίστα υποψήφιων του Τριφυλλιού για τη θέση του προπονητή ενόψει της νέας σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρωσία.

Ο Καταλανός τεχνικός βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στη Ζενίτ και παρά την αποβολή των ρωσικών ομάδων από τη Euroleague, έχει διατηρήσει τη θέση του στην ομάδα από την Αγία Πετρούπολη με την οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση του ομίλου του, πίσω από την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ και τη δεύτερη Ούνικς.

Διαφήμιση

Ο Πασκουάλ θα ήθελε να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και είναι δεδομένη η θέληση του να κοουτσάρει ομάδα Euroleague, ενώ το συμβόλαιο του με τη Ζενίτ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 με έναν… αστερίσκο. Το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Πασκουάλ έχει opt out και αν θέλει το ενεργοποιεί και μένει ελεύθερος.

Οι πηγές του “Τ” από την Αγία Πετρούπολη αναφέρουν ότι ο Πασκουάλ δεν βλέπει αρνητικά το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Παναθηναϊκό, στον οποίο βρέθηκε από τον Οκτώβρη του 2016 μέχρι τον Δεκέμβρη του 2018, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Διαφήμιση

Πάντως ενδιαφέρον για τον Πασκουάλ έχουν εκφράσει κι άλλες ομάδες της Euroleague, ενώ πρόσφατα υπήρξε ισπανικό σενάριο για επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα, στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Σάρας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος δέχεται έντονη κριτική το τελευταίο διάστημα από τα ισπανικά ΜΜΕ και τον κόσμο των “μπλαουγκράνα”. Και εφόσον επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, ίσως προκύψει… σπόντα με τον Παναθηναϊκό – θεωρητικά – να μπαίνει στο παιχνίδι για την διεκδίκηση της υπογραφής του Γιασικεβίτσιους!

Για την ώρα όλα αυτά είναι εικασίες και δεν υπάρχει κάτι το ουσιαστικό, πέρα από τη θέληση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού να βρουν έναν προπονητή με εμπειρία και το “ειδικό βάρος” για να “χτίσει” την ομάδα τη νέα σεζόν.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.