Φεύγει ο Παναθηναϊκός από το κλειστό του Αγίου Θωμά, σκέψεις για Γλυφάδα!

Διαφήμιση

 

Διαφήμιση

Όλα δείχνουν ότι οι ομάδες βόλεϊ του Παναθηναϊκού δεν θα χρησιμοποιήσουν και τη νέα σεζόν ως έδρα το κλειστό του Αγίου Θωμά, καθώς ο Δήμος Αμαρουσίου είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραμονής των Πράσινων, ενώ και από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι του συλλόγου έχουν πολλά παράπονα για το συγκεκριμένο κλειστό γήπεδο και τις συνθήκες που έχουν συναντήσει. Το σημαντικότερο πρόβλημα αφορά τον εξαερισμό του κλειστού του Αγίου Θωμά, ο οποίος είναι… ανύπαρκτος με αποτέλεσμα σε αρκετά παιχνίδια να προκαλείται πρόβλημα.

Οι Πράσινοι εξέτασαν το τελευταίο διάστημα διάφορες περιπτώσεις κλειστών γηπέδων, οι οποίες πληρούν και τις προδιαγραφές της CEV για τους ευρωπαϊκούς αγώνες των ομάδων βόλεϊ του Τριφυλλιού, ωστόσο δεν υπήρξε θετική διάθεση ή οικονομική συμφωνία, με αποτέλεσμα οι επιλογές πλέον να είναι περιορισμένες.

Διαφήμιση

Η μια λύση για τη στέγαση των ομάδων βόλεϊ του Παναθηναϊκού είναι το κλειστό του Μετς, μια έδρα για την οποία οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν… πετούν τη σκούφια τους, αλλά υπάρχει καλός δίαυλος επικοινωνίας με το Δήμο Αθηναίων. Η άλλη λύση είναι το ανακαινισμένο κλειστό γήπεδο της Γλυφάδας, το οποίο έχει μεγάλη χωρητικότητα (3.232 θέσεις) και πρόκειται για ένα “στολίδι”. Μάλιστα ο Παναθηναϊκός έχει χρησιμοποιήσει ως έδρα τη Γλυφάδα στο παρελθόν τόσο για την ομάδα μπάσκετ, όσο και για την ομάδα βόλεϊ.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.