Αποκλειστικό: Νέα πρόταση του ΠΑΟΚ στον Βαγιαννίδη!

Διαφήμιση

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του trifilara.gr, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόσφατα νέα βελτιωμένη πρόταση στην πλευρά του Γιώργου Βαγιαννίδη και… πρεσάρει για να αποσπάσει την υπογραφή του ταλαντούχου μπακ του Παναθηναϊκού.

Διαφήμιση

Το συμβόλαιο του 19χρονου δεξιού οπισθοφύλακα με το Τριφύλλι ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, ο παίκτης ήδη έχει απαντήσει αρνητικά στη νέα πρόταση των Πράσινων, όπως ενημερωθήκατε από το trifilara.gr και στο… παιχνίδι της απόκτησης του μπήκε και πάλι ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και προσφέρει στο νεαρό ποδοσφαιριστή ένα συμβόλαιο ιδιαίτερα ελκυστικό, καθώς οι ετήσιες απολαβές ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ!

Ο Βαγιαννίδης δεν έχει απαντήσει στους ανθρώπους του Δικέφαλου του Βορρά, ενώ την ίδια στιγμή έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού και έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει εκτός συνόρων την ποδοσφαιρική του πορεία.

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.