Στα “σκαριά” το πρώτο ραντεβού για Πούγγουρα

Διαφήμιση

Με την επιστροφή του Τσάβι Ρόκα από το εξωτερικό, όπου βρίσκεται για μεταγραφικούς λόγους όπως αποκάλυψε το trifilara.gr, ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής θα προγραμματίσει την πρώτη απευθείας επαφή του με τους εκπροσώπους του Αχιλλεά Πούγγουρα. Ήδη έχει γίνει μία πρώτη διερευνητική κουβέντα, στην οποία μεταφέρθηκε η πρόθεση του Παναθηναϊκού να συζητήσει από τώρα την επέκταση της συμφωνίας τους, δεδομένου ότι το συμβόλαιο του αμυντικού του Τριφυλλιού λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Διαφήμιση

Του Κώστα Γουλή

Οι “πράσινοι” επιθυμούν να επεκτείνουν τη συνεργασία με τον Έλληνα αμυντικό και να τον “δέσουν” με ένα νέο πολυετές συμβόλαιο πριν το ερχόμενο καλοκαίρι. Το ραντεβού ανάμεσα στον Ρόκα και τον Πούγγουρα θα προγραμματιστεί, ώστε να γίνει η πρώτη επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, να κατατεθεί η πρόταση, αλλά και το σκεπτικό του ανθρώπων του Τριφυλλιού για τον 24χρονο στόπερ.

Διαφήμιση

Πρόθεση του Παναθηναϊκού, όπως έχει αποκαλύψει το trifilara.gr, είναι να επεκταθεί η συμφωνία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και πάνω σε αυτή τη βάση θα κινηθεί η κουβέντα. Και ακολούθως, πριν φτάσουμε στο καλοκαίρι, οι “πράσινοι” σκοπεύουν να κάνουν και μία αντίστοιχη συζήτηση για επέκταση συμβολαίου και με τον Μπαρτ Σχένκεφελντ, που επίσης έχει έχει συμφωνήσει μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Με δεδομένη και την επικείμενη έλευση του Βέλεθ στη θερινή μεταγραφική περίοδο, στον Παναθηναϊκό θέλουν να δημιουργήσουν μία πολύ δυνατή “τριπλέτα” στα μετόπισθεν, που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια και θα αποτελέσει τη “ραχοκοκαλιά” της άμυνας.

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.