Αθηναίου: Πήρε για πρώτη φορά μέρος στο διπλό

Διαφήμιση

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε την Δευτέρα (9/3) ο Γιάννης Αθηναίου, που πήρε μέρος, όπως σας ενημέρωσε από την Κυριακή (8/3) το trifillara.gr, στο διπλό του Παναθηναϊκού.

Διαφήμιση

Του Χρήστου Μπούκουρα

Ο διεθνής πλέι μέικερ έχει αφήσει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη το καλοκαίρι με την Εθνική ομάδα, καθώς όλο αυτό το διάστημα δούλεψε σκληρά, με στόχο να επιστρέψει όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση.

Διαφήμιση

Ο Αθηναίου δεν θα είναι στην 12αδα του Τριφυλλιού που θα παραταχθεί στην Τουρκία, όπου οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν τη Φενέρ, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη με την υπόλοιπη αποστολή. Στις σκέψεις του Ρικ Πιτίνο είναι να δώσει στον γκαρντ του Τριφυλλιού χρόνο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή την Κυριακή (15/3) για την Basket League.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.