La Liga: Πρόταση να τελειώσει το πρωτάθλημα στις Κανάριους Νήσους!

Διαφήμιση

Η Ένωση Ξενοδόχων Τενερίφης προχώρησε σε μία αν μη τι άλλο… εντυπωσιακή πρόταση καθώς προσκάλεσε όλες τις ομάδες της Primera και της Segunda Division, να ολοκληρώσουν τα πρωταθλήματα τους στις Κανάριους Νήσους!

Διαφήμιση

Στην Ισπανία μπορεί καθημερινά η κατάσταση να είναι δραματική εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, όμως αυτό δεν εμπόδισε τους ξενοδόχους των Κανάριων Νήσων να κάνουν την πρότασή τους για τα δύο πρωταθλήματα της χώρας.

Ο πρόεδρος της τοπικής Ένωσης, Χόρχε Μαρινάλ έστειλε επιστολή χθες (08/04) επιστολή στον πρόεδρο της ομοσπονδίας (Λουίς Ρουμπιάλες) και της La Liga (Χαβιέ Τέμπας) επιστολή ζητώντας να πραγματοποιηθούν οι εναπομείναντες 11 αγωνιστικές στις Κανάριες Νήσους!

Διαφήμιση

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, εκεί υπάρχουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις που καλύπτουν εξολοκλήρου τις ανάγκες των παικτών ενώ θα πάρει τα πάνω της και η οικονομία της περιοχής που έχει πληγεί από το lockdown. Επίσης, ανέφερε πως οι Κανάριοι Νήσοι διαθέτουν ιδιωτικό νοσοκομείο με περισσότερες από 2.000 κλίνες ενώ παρέχονται όλες οι απαραίτητες ανάγκες ώστε να ολοκληρωθεί ομαλά η σεζόν.

Μέχρι στιγμής η La Liga και η ομοσπονδία δεν έχουν τοποθετηθεί επίσημα, περιμένοντας φυσικά την θέση της Κυβέρνησης και τις υγειονομικές αρχές της χώρας για το αν και πότε ενδέχεται να ξαναρχίσει η αγωνιστική δράση.

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.