Διαφήμιση

Ανοιχτό του Νούνιες, δεν βιάζεται ο Νταμπίζας

Ένα από θέματα που προβλημάτισε το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού στο ματς με την Φέγενορντ ήταν οι αντιδράσεις της άμυνας. Έτσι στις άμεσες προτεραιότητες της ομάδας είναι η ενίσχυση στα μετόπισθεν, προκειμένου να θωρακιστεί το σύνολο του Δώνη ενόψει της νέας σεζόν.

Διαφήμιση

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν μια πιο έτοιμη ομάδα που τυγχάνει να έχει τους πανύψηλους Μποντέγκιν και Βερτόγκεν στα στόπερ της , τα οποία έκαναν αφάνταστα δύσκολη τη ζωή της… αεροπορίας του Παναθηναϊκού.

Δεν βιάζεται ο Νταμπίζας

Διαφήμιση

Η προετοιμασία των «πράσινων» βρίσκεται σε εξέλιξη και λογικό είναι ό,τι στον Παναθηναϊκό θέλουν να προσθέσουν το γρηγορότερο δυνατό τα κατάλληλα γρανάζια στη μηχανή τους. Μια μηχανή που σύντομα θα ανεβάσει στροφές ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν.

Πάρα ταύτα, έχοντας ως προίκα τη μαγιά μιας ομάδας που δοκιμάστηκε πέρυσι και στην οποία μπορούν να ποντάρουν πάνω της για εύλογο χρονικό διάστημα, στο τεχνικό επιτελείο περιμένουν υπομονετικά να κλειδώσει ο κατάλληλος στόχος.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trifilara.gr ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται αποφασισμένος να περιμένει όσο χρειαστεί προκειμένου να συμφωνήσει με κεντρικό αμυντικό που καλύπτει τα θέλω του « Ας φτάσουμε και μέχρι τον Αύγουστο» φέρεται να λέει στο στενό περιβάλλον του, τονίζοντας την σιγουριά μεν και την αποφασιστικότητα του δε.

Ο άφαντος Σένκεφελντ

Σίγουρα ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» δεν περίμενε ένα ματς για να εντοπίσει αδυναμίες και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Ήδη εδώ και καιρό κινείται για δύο δεξιοπόδαρα στόπερ, με ευχέρεια να αγωνίζονται και ως δεξιά μπακ. Μάλιστα στη λίστα του υπάρχουν αρκετά ονόματα και διψήφιος αριθμός.

Ο Σένκεφελντ βρισκόταν στην κορυφή μιας τέτοιας λίστας. Είχε συμφωνήσει προφορικά αλλά το πράγμα δείχνει να στραβώνει. Ενδέχεται να χαθεί – ελέω του δέλεαρ των χρημάτων – υπογράφοντας σε ομάδα της Β κατηγορίας της Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει καμία σχετική ενημέρωση από την πλευρά του παίκτη.

Δεν έχει κλείσει ο Νούνιες

Στην Πολωνία δημοσιεύματα θεωρούν κλεισμένο τον Ζοάο Νούνιες. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός όντως βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική του Παναθηναϊκού. Ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πηγές βρίσκεται σταντ μπάι από τους «πράσινους» και μόνο τελειωμένη δεν μπορεί να θεωρείται η περίπτωση του, που παραμένει ανοιχτή.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.