“Βάση” της άμυνας ο Κολοβέτσιος, αναζητείται ο… παρτενέρ

Διαφήμιση

Στην εμπειρία και την ποιότητα του Δημήτρη Κολοβέτσιου στηρίζεται ο Γιώργος Δώνης για την αμυντική γραμμή της ομάδας του, περιμένοντας παράλληλα ενίσχυση στα μετόπισθεν. Το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο και θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης του ξένου κεντρικού αμυντικού, ωστόσο ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει κάνει ήδη τα πλάνα του, καθώς δεν μπορεί να περιμένει την άφιξη του… εκλεκτού. Όταν αποκτηθεί ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός που ψάχνουν οι Πράσινοι στην ποδοσφαιρική αγορά, τότε ο Δώνης θα δουλέψει και θα εφαρμόσει το πλάνο που έχει στο μυαλό του, ενώ σε κάθε περίπτωση, ο Κολοβέτσιος είναι ο παίκτης που έχει το προβάδισμα σε σχέση με τους Πούγγουρα και Νούνες για το βασικό σχήμα.

Διαφήμιση

Το “Τρένο” βλέπει τον ανταγωνισμό να μεγαλώνει για μια θέση στην ενδεκάδα και τις επιλογές του να αυξάνονται, ενώ υποδέχεται με ευχαρίστηση αυτόν τον “πονοκέφαλο” που προκύπτει! Ο Κολοβέτσιος συνεχίζει από εκεί που… σταμάτησε πέρυσι και έκανε εξαιρετική προετοιμασία στην Ολλανδία, ο Πούγγουρας είναι αισθητά βελτιωμένος, ο Νούνες έδειξε ότι μπορεί να “μπαλώσει” αρκετές… τρύπες, ο Θεοχάρης έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και απομένει ένα και ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι για να συμπληρωθεί το “παζλ” στην άμυνα.

Η ηρεμία που δίνει ο Κολοβέτσιος στην άμυνα σε συνδυασμό με την “έκρηξη” και το δυναμισμό που μπορεί να προσθέσει στην ομάδα ο νέος “ενδεκαδάτος” στόπερ, θεωρείται η ιδανική… μίξη για τα μετόπισθεν του Τριφυλλιού, ενώ είναι θετικό για τους Πράσινους ότι τούτη τη σεζόν δεν χρειάζεται να “χτιστεί” κάτι από την αρχή. Άλλωστε οι βάσεις έχουν ήδη μπει…

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.