Βλέπει μέλλον στην σεζόν ο Γιόχανσον

Διαφήμιση

Ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες του Παναθηναϊκού είναι ο Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος αποτελεί ένα από τα βαρόμετρα στην ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Διαφήμιση

Ο Γιόχανσον διανύει την τρίτη του χρονιά στους “πράσινους” και η παρουσία του στα αποδυτήρια του Τριφυλλιού είναι καταλυτική.

Οι αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε σήμερα από το Όστερμπεεκ της Ολλανδίας μετά από 15 μέρες σκληρής δουλειάς.

Διαφήμιση

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε και πλέον η συνέχεια θα δοθεί επί ελληνικού εδάφους στο προπονητικό κέντρο των “πρασίνων”, στο Κορωπί.

Το δικό του μήνυμα θέλησε  να εκφράσει ο Σουηδός μπακ μετά την επιστροφή του Τριφυλλιού εκφράζοντας μήνυμα αισιοδοξίας ενόψει συνέχειας.

Διαφήμιση

Ο Γιόχανσον ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία συνοδευόμενη από την λεζάντα “positive vibes”.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού δείχνει φανερά αισιόδοξος για το μέλλον της χρονιάς που μόλις ξεκίνησε έχοντας το προαίσθημα ότι κάτι καλό δημιουργείται ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων των “πρασίνων” σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/B0jKfnmJyv5/

 

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.