Διαφήμιση

Δείχνει το… μέλλον η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Κάτι από το μέλλον» με… «γεύση» Τζίμερ Φριντέτ θέλησε να δώσει στους φίλους της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία πόσταρε ένα βιντεάκι στην επίσημη σελίδα της στο Twitter παρουσιάζοντας το τι προμηνύεται από το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Διαφήμιση

Τρίποντα… «βόμβες», σουτ με… «διαβήτη» και πολλαπλά καλάθια από τα «μαγικά» χέρια του Αμερικανού «μπομπέρ» κατάφερε να χωρέσει σε ένα βίντεο μόλις 33” δευτερολέπτων στο Twitter ο «Εξάστερος».

Με τον τρόπο αυτόν, η πράσινη ΚΑΕ θέλησε πιθανώς να δώσει μία μικρή «γεύση» από το… μέλλον και το τι αναμένεται να δούμε από το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο οποίος από τις 15 Ιουλίου βρίσκεται και επίσημα μέλος του Παναθηναϊκού.

Διαφήμιση

Ο Τζίμερ Φριντέτ, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία στο NBA αγωνιζόμενος σε ομάδες όπως Σικάγο Μπουλς, Φοίνιξ Σανς, Πέλικανς και Νιου Γιόρκ Νικς, ήρθε φέτος στο Τριφύλλι έχοντας αρκετές απαιτήσεις απ’ τους ανθρώπους του συλλόγου και όπως φαίνεται θα φέρει άλλον… αέρα στην ομάδα.

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.