Διαφήμιση

“Διαγώνισμα” για… Champions

Σε συνθήκες…Champions League θα δοκιμαστούν για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Μετά το απαιτητικό φιλικό τεστ με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, οι Πράσινοι δίνουν νέο… διαγώνισμα στο ματς με τη Γαλατασαράι και θα τεστάρουν τις δυνατότητες τους απέναντι στους Πρωταθλητές Τουρκίας.

Διαφήμιση

Αν και ο Παναθηναϊκός δεν έχει το δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εξαιτίας της τιμωρίας του από την ΟΥΕΦΑ, οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού γράφουν… χιλιόμετρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα και αποκτούν πολύτιμες εμπειρίες απέναντι σε δυνατούς αντίπαλους, προκειμένου όταν έρθει η… ώρα της επιστροφής να είναι έτοιμοι!

Επιθυμία του Δώνη ήταν να δώσει ο Παναθηναϊκός τόσο δυνατά φιλικά παιχνίδια στο στάδιο της προετοιμασίας. Ασφαλώς και είναι ένα μικρό ρίσκο, καθώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος με ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα να πέσει κατακόρυφα ο δείκτης ψυχολογίας. Όμως το “Τρένο” δεν φοβήθηκε ούτε μια στιγμή και μόλις έπεσε στο τραπέζι το όνομα της Γαλατάσαράι, είπε κατευθείαν το “ναι”. Όπως έκανε με τον Άγιαξ, τη Φέγενορντ, αλλά και τις Μίλαν, Ίντερ και κάποιες ισπανικές και πορτογαλικές ομάδες που έκαναν πρόταση στον Παναθηναϊκό για φιλικό παιχνίδι.

Διαφήμιση

Η απάντηση του ήταν άμεση και ξεκάθαρη, γιατί έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας του και στη δουλειά που κάνει με τους παίκτες του. Γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η απουσία του Παναθηναϊκού από την Ευρώπη και το κίνητρο που αποκτούν οι ποδοσφαιριστές του παίζοντας απέναντι σε διάσημους αντιπαλους, αλλά και ότι σε αυτά τα ματς το ποδοσφαιρικό “μέταλλο” της ομάδας γίνεται λίγο πιο σκληρό.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.