Διούδης: “Καταδικασμένος στον πρωταθλητισμό ο Παναθηναϊκός”

Διαφήμιση

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της φιλικής αναμέτρησης με τη Φένλο, ο Σωκράτης Διούδης δήλωσε πως η ομάδα του στοχεύει στην κατάκτηση ενός τίτλου.

Διαφήμιση

Στην τηλεόραση της Nova μίλησε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και τόνισε πως το Τριφύλλι δεν ξεκίνησε καλά στο ματς, ενώ πρόσθεσε πως το σύνολο του Γιώργου Δώνη θα κάνει τα απαραίτητα για να υπάρξει βελτίωση.

Ο Έλληνας γκολκίπερ μίλησε και για τις… “ματιές” των ξένων ομάδων, λέγοντας πως το ενδιαφέρον τους είναι τιμητικό, ωστόσο εκείνος είναι ευχαριστημένος στους Πράσινους.

Διαφήμιση

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Διούδη στη Nova:

«Σε ατομικό επίπεδο είναι σημαντικό που νιώθω καλά με τα πατήματά μου. Σε ομαδικό επίπεδο δεν ξεκινήσαμε καλά και δώσαμε εύκολες επιθέσεις στον αντίπαλο. Υπάρχει κόπωση σ΄ αυτό το χρονικό διάστημα. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιωθούμε»

Διαφήμιση

Για το αν αποτελεί στόχο για φέτος ένας τίτλος: « Αυτός είναι ο στόχος μας. Να κάνουμε μία ομάδα αντίστοιχη του μεγέθους του Συλλόγου. Ο Παναθηναϊκός είναι… καταδικασμένος να κάνει πρωταθλητισμό»

Για την Εθνική Ελλάδος: «Η Εθνική είναι το μεγαλύτερο όνειρο. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος. Ελπίζω σε μία κλήση στο μέλλον».

Για το ενδιαφέρον το ξένων ομάδων: «Σίγουρα είναι τιμητικό το ενδιαφέρον. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα μου. Θέλουμε να πετύχουμε στόχους. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει πάντα στόχους πρωταθλητισμού»

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.