Δράκου: “Μπορούμε να χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό”

Διαφήμιση

Η Νόρα Δράκου κάνει και πάλι υπερήφανο τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Η σπουδαία πρωταθλήτρια του τριφυλλιού ξεκίνησε εντυπωσιακά τις εμφανίσεις της στο Εθνικό πρωτάθλημα Κολύμβησης στον Άλιμο, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 50 ελεύθερο. Η πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού  έφτασε τις 18 -συνολικά – πανελλήνιες νίκες (6η στο αγώνισμα) και φιγουράρει πλέον στην 7η θέση της γενικής κατάταξης των γυναικών. Και έπεται συνέχεια.

Διαφήμιση

Η Δράκου μίλησε αποκλειστικά στο trifilara.gr και τον Γιάννη Κορακή για τους στόχους της στη διοργάνωση, αλλά και τις μεγάλες φιλοδοξίες της  για την κολύμβηση του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

“Σαφώς και είμαι ευχαριστημένη από το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά και από τον χρόνο στο 50άρι ελεύθερο. Βρισκόμαστε εδώ αμέσως μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Κορέα. Είμαι κουρασμένη σωματικά και ψυχολογικά. Θέλω, όμως, να κάνω καλές εμφανίσεις εδώ και έχω την ευκαιρία να κολυμπήσω πολλές κούρσες και να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να μαζέψει όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς.

Διαφήμιση

Ο Παναθηναϊκός, ειδικά φέτος, έχει κάνει μια τεράστια πρόοδο. Υπάρχει επιτέλους σωστή οργάνωση, υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίος μπορούμε να μιλήσουμε και να συνεννοηθούμε. Και πάνω απ΄όλα υπάρχει διάθεση να κυνηγήσει του χρόνου κάτι πολύ καλό. Αν όχι το πρωτάθλημα, γιατί είναι ουτοπικό να μιλάμε για κάτι τέτοιο από τώρα, αλλά τουλάχιστον να είναι ανταγωνιστικός. Αν η διοίκηση βοηθήσει, αν διαθέσει τα χρήματα για να αποκτηθούν κάποιοι καλοί κολυμβητές, θα βάλουμε υψηλούς στόχους.

Εγώ θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί του χρόνου. Πιστεύω ότι μπορούμε να χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον στις Γυναίκες, αν κάνουμε τις σωστές μεταγραφές. Οπότε ελπίζω να γίνει μια σύσκεψη μετά το τέλος της σεζόν, να συζητήσουμε σε σωστές βάσεις, να μας δώσει η διοίκηση ένα καλό μπάτζετ και να χτίσουμε μια καλή ομάδα.

Διαφήμιση

Έρχονται, βέβαια, από κάτω και τα παιδιά που βγάζουν οι υποδομές, αλλά για να φτιάξεις μια ανταγωνιστική ομάδα, πιο σύντομα, πρέπει να υπάρξει ενίσχυση και με μεταγραφές”.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.