Διαφήμιση

Δυνατό τεστ κόντρα στη Φέγενορντ

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει σήμερα (17/7) το πρώτο φιλικό προετοιμασίας τους, ενόψει της νέας σεζόν, κόντρα στην Φέγενορντ (9μμ Novasports1 HD). Ποιοι είναι όμως οι Ολλανδοί και τι έχουν κάνει μέχρι στιγμής;

Διαφήμιση

Οι 15 φορές πρωταθλητές Ολλανδίας πέρσι κατάφεραν να τερματίσουν στην 3η θέση του πρωταθλήματος της χώρας τους, 21 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Άγιαξ. Πρόκειται για μία ομάδα που βρίσκεται σε σαφώς πολύ μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας από τον Παναθηναϊκό, έχοντας δώσει ήδη 4 φιλικά. Το πρώτο στις 29/6 στο οποίο σκόρπισαν την Ρούτεν από την Πολωνία με 6-0.

Ακολούθησε η νίκη επί της ολλανδικής Ντόρντεχτ με 2-1, στις 6/7 και 3 μέρες ύστερα με το ίδιο σκορ επικράτησε της Ντάρμσταντ από την Γερμανία. Στο τέταρτο φιλικό ήρθε και η πρώτη της ήττα για φέτος από την Σαλτσμπουργκ με 3-1.

Διαφήμιση

Οι Ολλανδοί θα δώσουν τον πρώτο τους επίσημο παιχνίδι για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν πολύ νωρίτερα από τους παίκτες του Γιώργου Δώνη. Συγκεκριμένα στις 4 Αυγούστου καλούνται να αντιμετωπίσουν την Sparta Rotterdam σε μία εντός έδρας αναμέτρηση για την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, ενώ 4 μέρες αργότερα θα δώσουν την πρώτη αναμέτρηση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa league, με στόχο μία θέση στα play-offs και μετέπειτα στους ομίλους.

Η ομάδα του Jaap Stam, έχει προχωρήσει στην προσθήκη νέων παικτών στο ρόστερ της. Πιο συγκεκριμένα 3 απέκτησε τρεις ελεύθερους  (Kelly, Marsman Narsingh) και έδωσε 2 επαγγελματικά συμβόλαια σε παιδιά από τις ακαδημίες της (Evora, Bouchataoui), ενώ οι παίκτες που ήταν δανεικοί (συνολικά τρεις) την προηγούμενη σεζόν έχουν επιστρέψει στην ομάδα.

Διαφήμιση

Βέβαια είχε και συνολικά 7 απώλειες με τα ονόματα του άλλοτε σούπερ σταρ Ρόμπιν Φαν Πέρσι λόγω απόσυρσης και του Βιλένα με μεταγραφή στην Κρασνοντάρ που άγγιξε τα 8.1 εκατομύρια να ξεχωρίζουν.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τεστ για τους παίκτες του Γιώργου Δώνη πάρα πολύ γρήγορα. Οι παίκτες θα πέσουν κατευθείαν στα βαθιά και αναμένεται να δούμε πολλά πρόσωπα και πολλά σχήματα από τον Έλληνα τεχνικό.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.