Διαφήμιση

Δυο στα δυο για την Εθνική Παίδων με τέσσερα «Τριφυλλάκια»

Η Εθνική Ελλάδος «λύγισε» την Ισπανία με 6-5 και πέτυχε την δεύτερη νίκη της σε δυο αγώνες στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων πόλο που διεξάγεται στη Βουλγαρία.

Διαφήμιση

Στην σύνθεσή της υπήρχαν τέσσερις νεαροί παίκτες, που ανήκουν στον Παναθηναϊκό. Αυτοί ήταν οι Εγνατιάδης, Δευτεραίος, Βασιλόπουλος και Μπιτσάκος. Ο τελευταίος μάλιστα σκόραρε κιόλας για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη:

Διαφήμιση

Νίκη με τέσσερις «πράσινους»

Το δύο στα δύο έκανε η Εθνική ομάδα Παίδων υδατοσφαίρισης στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που γίνεται στη Βουλγαρία.

Διαφήμιση

Η «γαλανόλευκη» νίκησε 6-5 την Ισπανία έχοντας στη σύνθεση της τους παίκτες του ΠΑΟ: Εγνατιάδη, Δευτεραίο, Βασιλόπουλο και Μπιτσάκο.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα του αγώνα: 0-3, 1-1, 4-1, 0-1.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Λόπεζ Τ., Πατσάλιεφ, Χιλ, Βιλάλμπα, Ναβάρο, Φερνάντεζ 1, Λόπεζ Ντ. 2, Μάρτι 1, Ροντρίγκεζ, Ντε Λα Κρουζ, Βιγιάρ, Ιμπάνιεζ 1, Γκιλένα.

ΕΛΛΑΔΑ (Σάκης Πλατανίτης): Δαμίγος, Τουρκομένης 1, Δευτεραίος, Μαθιόπουλος, Αλμύρας 3, Καστρινάκης 1, Κανδανολέων, Αμπαζής, Μυρίλος, Μπιτσάκος 1, Βασιλόπουλος, Εγνατιάδης, Αλειφτήρας.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.