Διαφήμιση

Ενίσχυση με Μούχλια

Ενισχύει ακόμα περισσότερο το νεανικό του σύνολο ο Παναθηναϊκός με την προσθήκη του Βασίλη Μούχλια, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη δυναμική του ρόστερ.

Διαφήμιση

Ο 22χρονος ακραίος έχει ύψος 1,94, αγωνίστηκε τα δυο προηγούμενα χρόνια με την ομάδα του Ηρακλή και μάλιστα μεγάλη επιτυχία, αφού έφτασε και τις δυο σεζόν τόσο στα πλέι οφ του, αλλά και σε δυο σερί τελικούς κυπέλλου Ελλάδας.

Με την προσθήκη αυτή, οι “πράσινοι” συνεχίζουν το πλάνο τους με στόχο να χτίσουν μια νεανική ομάδα που σε λίγα χρόνια θα μπορεί να κυριαρχήσει στην Ελλάδα.

Διαφήμιση

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει και η εφηβική ομάδα που κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα Eφήβων, ενώ ήδη δυο από τα μέλη της, ο Αλέξανδρος Ράπτης και ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος οι οποίοι είναι μόλις 20 ετών, αγωνίζονται με την ανδρική ομάδα του Τριφυλλιού.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.