Διαφήμιση

Επίσημο του Λάνγκφορντ στην ΑΕΚ

Ήταν γνωστό και πλέον έγινε και επίσημο. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ Κίθ Λάνγκφορντ θα παραμείνει κάτοικος Αθήνας και ΟΑΚΑ όχι όμως για λογαριασμό του Παναθηναϊκού αλλά της ΑΕΚ.

Διαφήμιση

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 36χρονου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και θα είναι η 10η ευρωπαϊκή ομάδα στην καριέρα του παίκτη. Ο Λάνγκφορντ την προηγούμενη σεζόν με το τριφύλλι κατέκτησε το νταμπλ και αποτέλεσε έναν πολύ σημαντικό παίκτη και ένα παράδειγμα επαγγελματία.

Μόλις τελείωσε η περσινή  σεζόν έκανε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό γιατί θέλει να πάει κάπου που να μπορεί να παίζει το στυλ που παίζει όλη του την ζωή και κάτι τέτοιο στον Παναθηναϊκό με όλους αυτούς τους παίκτες δεν γινόταν. Φαίνεται πως πήρε τις βεβαιώσεις από την ΑΕΚ και έτσι Λάνγκφορντ και Παναθηναϊκός θα τα ξαναπούνε την πρώτη αγωνιστική της φετινής Basket league.

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.