Διαφήμιση

Η επιθυμία του Δώνη έγινε πράξη!

Η απόκτηση του Γκαϊάς Ζαχίντ ήταν από την αρχή της σεζόν η μεγάλη – και ίσως μοναδική – μεταγραφική επιθυμία του Γιωργου Δώνη. Πέρα από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ο τεχνικός του Παναθηναϊκού συζήτησε και συμφώνησε με το Νίκο Νταμπίζα, η υπόθεση Ζαχίντ ήταν αυτή που ήθελε πιο πολύ απ’ όλες ο Δώνης να ολοκληρωθεί.

Διαφήμιση

Άλλωστε ο 25χρονος Νορβηγός χαφ ήταν δική του ανακάλυψη στο ΑΠΟΕΛ και το “Τρένο” γνωρίζει καλά τα ποδοσφαιρικά στοιχεία του παίκτη και πόσο μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Στο μυαλό του Δώνη, ο Ζαχίντ είναι το κομμάτι που έλειπε από το αγωνιστικό παζλ του Παναθηναϊκού. Ένας ποδοσφαιριστής με ποιότητα και φαντασία που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στη μεσοεπιθετική γραμμή του Τριφυλλιού και να βελτιώσει τους Πράσινους στο – αρκετά προβληματικό – κομμάτι της δημιουργίας.

Ο Νορβηγός θέλει τη μπάλα στα πόδια του, “ψάχνει” τους συμπαίκτες του στο γήπεδο, “κυνηγάει” το γκολ και παράλληλα μπορεί να απελευθερώσει τον Μπουζούκη στο παιχνίδι. Έρχεται με όρεξη και διάθεση στον Παναθηναϊκό μετά από μια δύσκολη σεζόν στην Κύπρο, αισθάνεται ήδη την εμπιστοσύνη του προπονητή του και έχει το κίνητρο για να αποδείξει την αξία του σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Τα υπόλοιπα στο… γήπεδο.

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.