Διαφήμιση

Καμία συνάντηση Αυγενάκη με Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους

Παρά την έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών από μερίδα του τύπου πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, είχε στα πλάνα του μία συνάντηση με τους ισχυρούς άνδρες των δύο “αιωνίων”, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημέρωσε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Διαφήμιση

«Με κάθε σεβασμό στο ρεπορτάζ και στις πληροφορίες των συναδέλφων, ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, δεν περιλαμβάνει στον σχεδιασμό του την πρωτοβουλία, που αναπαράγεται στα ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες, περί πρόθεσής του να φωνάξει μαζί τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς επίσης και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ώστε να συζητήσουν στο ίδιο τραπέζι.

Υπάρχουν, άλλωστε, ήδη προγραμματισμένες συναντήσεις (και θα προγραμματιστούν κι άλλες τις αμέσως προσεχείς ημέρες) με θεσμικούς φορείς, όλων των αθλημάτων. Όταν θα ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος, θα ακολουθήσει επόμενος, με ιδιοκτήτες ΠΑΕ και ΚΑΕ, ώστε ο Υφυπουργός να σχηματίσει πλήρη άποψη για τα ζητήματα, τα προβλήματα και τις θέσεις των εμπλεκομένων στον αθλητισμό της χώρας.»

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.