Διαφήμιση

Κοντά στην ισραηλινή Νες Ζιόνα ο Οικονόμου

Κοντά στη Νες Ζιόνα, βρίσκεται,σύμφωνα με Ισραηλινά δημοσιεύματα ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Βαγγέλης Οικονόμου.

Διαφήμιση

Ο 32χρονος σέντερ μπακ του “τριφυλλιού” δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Γιώργου Δώνη, ενόψει της νέας σεζόν. Να θυμίσουμε πως την περασμένη χρονιά είχε ελάχιστες συμμετοχές με την ομάδα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Οικονόμου έκανε ατομικό πρόγραμμα το τελευταίο χρονικό διάστημα, μαζί με τους “κομμένους” και έτσι δεν ταξίδεψε στην Ολλανδία.

Διαφήμιση

Ως εκ τούτου, ψάχνει τον νέο προορισμό της καριέρας του και φαίνεται πως το βρίσκει, στο πρόσωπο της νεοφώτιστης ομάδας της πρώτης κατηγορίας του Ισραήλ.

Πιο συγκεκριμένα, με βάση τα δημοσιεύματα της χώρας, ο έμπειρος αμυντικός, αναμένεται να ταξιδέψει στην Βουλγαρία, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασία της η Νες Ζιόνα, και να ενσωματωθεί στο δυναμικό της.

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.