Διαφήμιση

Λεκαβίτσιους: “Ωρίμασα ως παίκτης στον Παναθηναϊκό” (vid)

Ο Λούκας Λεκάβιτσιους επέστρεψε στη Ζαλγκίρις Κάουνας και δήλωσε πόσο χαρούμενος είναι που γύρισε σε γνωστά… λημέρια.

Διαφήμιση

Ο διεθνής Λιθουανός γκαρντ αναφέρθηκε στο πόσο τον βοήθησε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αυτά τα δύο χρόνια στην ωρίμανση του ως παίκτη και ως άνθρωπο, παίζοντας μαζί με μεγάλους παίκτες, όπως ο Νικ Καλάθης και να τον έχει αντίπαλό του στις προπονήσεις.

Αναφορικά όσα είπε για τον Παναθηναϊκό:

Διαφήμιση

«Μου έδωσε πολλά όσον αφορά την προσωπικότητα. Πηγαίνοντας σε μια διαφορετική χώρα, με έναν νέο προπονητή, μια νέα ομάδα ήταν δύσκολο, αλλά θεωρώ ότι με βοήθησε να ωριμάσω. Το καλό ήταν πως είχαμε πολλές δυνατούς παίκτες και έτσι οι προπονήσεις ήταν δύσκολες παίζοντας κόντρα στον Νικ Καλάθη.

Ήταν πολύ καλό που πήρα πράγματα από το παιχνίδι τους, ήμουν γύρω τους, έβλεπα τον τρόπο που έπαιζαν, πώς ανταποκρίνονταν στην πίεση. Ήταν πολύ ενδιαφέρον και θεωρώ ότι ωρίμασα σαν παίκτης».

Διαφήμιση

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.