Διαφήμιση

Έδειξε ενδεκάδα ο Δώνης

Διαφήμιση

Τα πλάνα του για το αποψινό φιλικό παιχνίδι με τη Φέγενορντ έδειξε το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού επέλεξε να ρίξει για λίγο τους ρυθμούς στην προπόνηση και δούλεψε με τους παίκτες του κυρίως στο τακτικό κομμάτι.

Στο πρώτο μέρος της πρωινής προπόνησης, ο Δώνης έκανε θεωρία – χωρίς μπάλα – στους παίκτες του Τριφυλλιού και στην ομάδα των λεγόμενων “βασικών” επέλεξε σχηματισμό 3-4-3. Στην άμυνα ήταν οι Ινσούα, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, στην τετράδα της μεσαίας γραμμής οι Δώνης, Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Γιόχανσον και στην τριάδα της επίθεσης οι Χατζηγιοβάνης, Μακέντα και Χατζηθεοδωρίδης.

Διαφήμιση

Μάλιστα οι δύο “Χάτζη” του Παναθηναϊκού έπαιξαν στις πτέρυγες με ανάποδο πόδι, καθώς ο Χατζηγιοβάνης ήταν αριστερά και ο Χατζηθεοδωρίδης δεξιά, κάτι που δείχνει και το αγωνιστικό πλάνο που έχει ο Δώνης στο μυαλό του για την εφετινή σεζόν.

Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης, οι παίκτες του Παναθηναϊκού δούλεψαν και πάλι στις στατικές φάσεις και ο Γιώργος Δώνης έδωσε μεγάλη βάση τόσο στην αμυντική συμπεριφορά, όσο και στην επιθετική.

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.