Διαφήμιση

Με έντονο άρωμα Παναθηναϊκού ξεκινά η προετοιμασία της Εθνικής βόλεϊ

Ο προπονητής  της Εθνικής Ελλάδας στο βόλεϊ άλλα και του παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μαζί με τους τέσσερις «πράσινους» διεθνείς ξεκινούν την προετοιμασία τους για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που αρχίζει στις 12 Σεπτεμβρίου.

Διαφήμιση

Στο ρόστερ της υπάρχουν οι Παναγιώτης Πελεκούδας, Αλέξανδρος Ράπτης, Δημήτρης Ζήσης και Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος που είναι αθλητές του “τριφυλλιού”.

Η θνική έχει έντονο άρωμα Παναθηναϊκού, γεγονός που δείχνει την καλή δουλειά που γίνεται σε αυτό το τμήμα του ερασιτέχνη, δουλειά που αποτελεί παρακαταθήκη επιτυχιών.

Διαφήμιση

Ο κόουτς Ανδρεόπουλος και οι αθλητές των “πρασίνων”, θα αποτελέσουν τους βασικούς πυλώνες της προσπάθειας της εθνικής, για μια καλή πορεία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η «γαλανόλευκη» προκρίθηκε μετά το 2009 στη τελική φάση του Ευρωβουλή και φέτος η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά σε τέσσερις χώρες (Γαλλία, Βέλγιο, Σλοβενία, Ολλανδία). Η Εθνική ανδρών κληρώθηκε στον Α’ όμιλο στο Μονπελιέ και θα έχει ως αντιπάλους την οικοδέσποινα Γαλλία, την Ιταλία, την Βουλγαρία, την Πορτογαλία και την Ρουμανία.

Διαφήμιση

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Α’ όμιλος (Γαλλία – Μονπελιέ)

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου

15.15: Βουλγαρία – Ελλάδα
18.15: Πορτογαλία – Ιταλία
21.45: Γαλλία – Ρουμανία

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου

18.15: Βουλγαρία – Ρουμανία
21.45: Ιταλία – Ελλάδα

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

18.15: Ελλάδα – Γαλλία
21.45: Βουλγαρία – Πορτογαλία

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

15.00: Ρουμανία – Ιταλία
18.30: Πορτογαλία – Γαλλία

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

18.15: Ρουμανία – Ελλάδα
21.45: Γαλλία – Βουλγαρία

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

15.00: Ελλάδα – Πορτογαλία
20.30: Ιταλία – Βουλγαρία

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

15.00: Πορτογαλία – Ρουμανία
21.45: Γαλλία – Ιταλία

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.