Διαφήμιση

Με Ιταλία για το χάλκινο η ”πράσινη” εθνική παίδων

Με τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού στο ρόστερ της, η Εθνική ομάδα παίδων της υδατοσφαίρισης θα διεκδικήσει αύριο Κυριακή (28/7) στις 6 το απόγευμα το χάλκινο μετάλλιο κόντρα στην Ιταλία.

Διαφήμιση

Οι “πράσινοι” αθλητές Δευτεραίος, Μπιτσάκος, Εγνατιάδης και Βασιλόπουλος μαζί με τους συμπαίκτες τους ηττήθηκαν σήμερα (27/7) από το Μαυροβούνιο με σκορ 8-13 και πλέον το μάξιμουμ που μπορούν να πάρουν από την διοργάνωση είναι η τρίτη θέση.

Οι Μαυροβούνιοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλα τα δεκάλεπτα και πήραν δίκαια την νίκη. Συνολικά τα σκορ των οκταλέπτων: 3-4, 1-1, 2-4, 2-4

Διαφήμιση

Μεταξύ των σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν και δύο παίκτες του Παναθηναϊκού (Μπιτσάκος 2, Βασιλόπουλος 1), ενώ τα υπόλοιπα πέτυχαν οι Μαθιόπουλος (2), Αλμύρας (1), Καστρινάκης (1) και Μυρίλος (1).

Για τους Μαυροβούνιους πρωταγωνιστής ήταν ο Μπάστριτσα που πέτυχε 4 γκολ.

Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ (Σάκης Πλατανίτης): Δαμίγος, Τουρκομένης, Δευτεραίος, Μαθιόπουλος , Αλμύρας , Καστρινάκης , Κανδανολέων, Αμπάζης, Μυρίλος , Μπιτσάκος , Βασιλόπουλος , Εγνατιάδης, Αλειφτήρας.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Μπιέλιτσα, Κανκάρας , Κριβοκάπιτς , Μπόσκοβιτς , Ράιχελ , Βούξιτς , Βουκίσεβιτς Βλ. , Γιάνοβιτς, Βούκοβιτς , Μπάστριτσα , Βουκίσεβιτς Λ., Γιοβάνοβιτς, Βόροβιτς.

 

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.