Διαφήμιση

Με ΠΑΟΚ στον τελικό οι Μίνι Παίδες του Παναθηναϊκού

Οι νεαροί υδατοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επικράτησαν με 9-2 του Παλαιού Φαλήρου, στον ημιτελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος του πόλο, που διεξάγεται στη Λάρισα και πήραν την πρόκριση για τον τελικό του αθλήματος.

Διαφήμιση

Ρεπορτάζ: Γιάννης Κορακής

Οι νεαροί αθλητές του Γιάννη Πρίμπα πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση και δίκαια προκρίθηκαν στον αγώνα που κρίνει τον τίτλο, εκεί που σήμερα (21/7) στις 19:00 θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ, με μεγάλο στόχο την κούπα.

Διαφήμιση

Ο “δικέφαλος του βορά” απέκλεισε στον δεύτερο ημιτελικό τον ΝΟ Πατρών, με σκορ 7-5.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ερασιτέχνη:

Διαφήμιση

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψαν οι Μίνι Παίδες του Παναθηναϊκού τον ημιτελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης που γίνεται στη Λάρισα.

Τα «τριφυλλάκια» του Γιάννη Πρίμπα επιβλήθηκαν του Παλαιού Φαλήρου με 9-2 και πλέον στις 7μ.μ. θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στον μεγάλο τελικό.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» νίκησε στον άλλο ημιτελικό τον ΝΟ Πατρών με 7-5.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.