Διαφήμιση

Με πρωταγωνιστή τον Σερεμέτη η Εθνική Παμπαίδων

Η παρουσία της Εθνικής ομάδας βόλεϊ των Παμπαίδων στη Σόφια έλαβε τέλος, με την Εθνική μας να γνωρίζει την ήττα με 0-3 σετ ( 23-25, 19-25, 21-25 ) από την Ιταλία .

Διαφήμιση

Η Ελλάδα είχε στο ρόστερ της τον αθλητή του Παναθηναϊκού Βασίλη Σερεμέτη δίνοντας έτσι “Εθνική γεύση” στον πολλά υποσχόμενο παίκτη.. Η Εθνική μας κατάφερε να σκοράρει πόντους από 8 άσσους , 30 επιθέσεις , 7 μπλόκ , και 18 λάθη αντιπάλων , εκ των οποίων ο “δικός” μας Βασίλης είχε 4 ( 3/8 επ. 1 άσσος , 22% υπ. – 4% άριστες ).

Ο 16χρονος ακραίος- διαγώνιος , ύψους 1,87 που είναι ήδη “χάλκινος” με την Εθνική στο Βαλκανικό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης την περασμένη χρονιά , είναι το ανερχόμενο αστέρι τόσο της Εθνικής όσο και του Παναθηναϊκού.

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.