Διαφήμιση

Μπρέντα η επόμενη…

Το τελευταίο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους θα δώσει απόψε (21:00 live trifilara.gr και Novasports 1HD)) ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπρέντα. Οι “πράσινοι” έχουν το απόλυτο απέναντι στις ομάδες της Ολλανδίας στα εφετινά φιλικά προετοιμασίας αφού μετράνε 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα σε Φέγενορντ (3-0), Άγιαξ (2-1) και Φένλο (1-0). Η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα αντιμετωπίσει την Μπρέντα στο “Ρατ Φέρλεχ” που είναι η έδρα των Ολλανδών, ενώ αναμένεται αρκετός κόσμος στο γήπεδο.

Διαφήμιση

Στον πάγκο της Μπρέντα κάθεται ο Μίτσελ Φαν Ντε Γκάαγκ ο οποίος διαδέχτηκε τον Ρούντ Μπρουντ. Η Ολλανδική ομάδα τερμάτισε την περσινή σεζόν στην τελευταία θέση του πίνακα της Eredivisie και την φετινή χρονιά θα αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος. Για την Μπρέντα το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό θα είναι το 8ο στο στάδιο της προετοιμασίας, καθώς η ομάδα του Φαν Ντε Γκάαχ έχει δώσει ήδη εφτά φιλικά προετοιμασίας με απολογισμό τρεις νίκες και τέσσερις ήττες.

Πιο συγκεκριμένα η Μπρέντα έχει επιβληθεί των Μαντέζ Μπόις (7-1), Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (3-0) και Κορτραϊκ (2-1). Αντίθετα την ήττα έχει γνωρίσει από τις Λόκερεν (1-0), Σπάρτα Ρότερνταμ (3-0), Βαλβααϊκ (2-0) και Βέστερλο (3-1).

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.