Διαφήμιση

Νίκη 7-5 για τους Μίνι Παίδες επί του Ολυμπιακού

Επτά τέρματα, ένα απίστευτο comeback και νίκη με τελικό σκορ 7-5 συνθέτουν την αναμέτρηση των Μίνι Παίδων του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Ολυμπιακό σε επίπεδο ακαδημιών στο πόλο.

Διαφήμιση

Τα «τριφυλλάκια» αντιμετώπισαν την ομάδα του Πειραιά σήμερα το μεσημέρι στο πλαίσιο της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος Μίνι Παίδων που διεξάγεται στη Λάρισα.

Τα πιτσιρίκια του Γιάννη Πρίμπα μπορεί να ξεκίνησαν κάπως «μουδιασμένα» και να βρέθηκαν στο εις βάρος τους 4-1, αλλά πραγματοποιώντας μία αντεπίθεση διαρκείας έκαναν την ανατροπή και έφτασαν στο νικηφόρο 7-5.

Διαφήμιση

Έτσι λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα παίξει τα…«ρέστα» του για την πρόκριση στα ημιτελικά κόντρα στην ομάδα της Βουλιαγμένης, παιχνίδι το οποίο θα λάβει χώρα στις 21:00.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.