Ο Παναθηναϊκός πήρε την Πούλινς

Διαφήμιση

Ακόμη μια μεταγραφή πραγματοποίησε το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, το οποίο απέκτησε την 26χρονη Αμερικανίδα φόργουορντ, Μόργκαν Πούλινς.

Διαφήμιση

Πρόκειται για την τρίτη ξένη αθλήτρια που θα αγωνίζεται με το Τριφύλλι στο στήθος από τη νέα σεζόν, η οποία θα βρει τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα της Α1.

Διαφήμιση

Στις πρώτες της δηλώσεις ο καλαθοσφαιρίστρια του Συλλόγου, ανέφερε πως ανυπομονεί να αγωνιστεί με τα πράσινα.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει:

Διαφήμιση

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αμερικανίδα φόργουορντ Μόργκαν Πούλινς (1.85μ.) στο τμήμα μπάσκετ γυναικών για την αγωνιστική σεζόν 2019-20.

Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη που δυναμώνει το συγκεκριμένο ιστορικό τμήμα του Συλλόγου με απώτερο στόχο να επανέλθει σταδιακά εκεί που αξίζει, στην κορυφή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πούλινς πέρυσι είχε 14,3 πόντους μέσο όρο στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας.

Σε ότι αφορά το βιογραφικό της 26χρονης αθλήτριας έχει ως εξής:

2014-15 Σεντ Μέρις (NCAA 2)

2015-2016 Αισβόγκελ Φράιμπουργκ (Γερμανία)

2016 Βιμπελίν Βέτο (Φινλανδία)

2017 Μακίνον Κούγκαρς (Αυστραλία)

2017-2018 Χόστερτ (Λουξεμβούργο)

2018-2019 Κιμπίρκστις Βίλνιους (Λιθουανία)

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr η Πούλινς ανέφερε “Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην πράσινη οικογένεια του Παναθηναϊκού και ανυπομονώ να έρθω να παίξω με την ομάδα”».

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.