Ο Πεδουλάκης ψάχνει το τελευταίο κομμάτι του παζλ

Διαφήμιση

Το τελευταίο  κομμάτι του του παζλ για το φετινό ρόστερ είναι έτοιμος να επιλέξει ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο Έλληνας προπονητής επιθυμεί να κλείσει τις μεταγραφικές του κινήσεις με έναν ανερχόμενο παίκτη που θα δώσει ανάσες κυρίως στο πρωτάθλημα της Basket League.

Διαφήμιση

Ο δανεισμός του Γιώργου Καλαϊτζάκη στην Λιθουανική Νεβέζις, μαζί με τον αδερφό του Παναγιώτη, αφήνει ανοικτή μια θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Οι “πράσινοι” πιστεύουν την περίπτωση του νεαρού γκαρντ και ο δανεισμός του έχει στόχο να πάρει λεπτά συμμετοχής αλλά και παραστάσεις. Η φυγή του Καλαϊτζάκη όμως φέρνει και πάλι τον Πεδουλάκη να ψάξει για έναν ελπιδοφόρο παίκτη.

Διαφήμιση

Το λεφτά που έχουν απομείνει στο μπάτζετ των “πρασίνων” μετά τις μεγάλες μεταγραφές δεν είναι πολλά οπότε οι το προπονητικό τιμ των πρωταθλητών Ελλάδας στρέφει το ενδιαφέρον του στην ελληνική αγορά, δεδομένου πως στην ομάδα υπάρχουν ήδη 7 ξένοι.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Ζώης Καράμπελας. Ο νεαρός παίκτης του Περιστερίου ήταν προσωπικό δημιούργημα του Αργύρη Πεδουλάκη και δεν αποκλείεται να γίνει ο τρίτος, μετά τον ίδιο και τον Μπεν Μπέντιλ, που θα κάνει την διαδρομή “Δυτικά Προάστια-ΟΑΚΑ”.

Διαφήμιση

Στο Τριφύλλι πάντων δεν βιάζονται καθώς έχουν ήδη αποκτήσει του παίκτες που επιθυμούσαν στις θέσεις που ο Παναθηναϊκός είχε αδυναμίες.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.