Παναθηναϊκός: Με Μπρινιόλι και αλλαγές κόντρα στη Βιγιαρεάλ (pic)

Με αρκετές αλλαγές και τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια παρατάσσεται ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

מכבי חיפה - פנאטיניקוס
Διαφήμιση

 

Διαφήμιση

Με πέντε αλλαγές – σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι απέναντι στον Άρη – και με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, παρατάσσεται ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε αρκετές εκπλήξεις, αφού μεταξύ άλλων, έχει επιλέξει τον Γουίλιαν Αράο στο κέντρο της άμυνας (αντί του Τιν Γεντβάι), αλλά και τον Αντράζ Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Διαφήμιση

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος τεχνικός παρατάσσει το Τριφύλλι με σχηματισμό 4-2-3-1 και τον Μπρινιόλι κάτω από τα γκολπόστ και τους Μλαντένοβιτς, Αράο, Σχένκεφελντ και Βαγιαννίδη – από τα αριστερά στα δεξιά – στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή θα κινείται ο Πέρεθ, με τον Τσέριν, ενώ πιο ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Μπερνάρ. Τέλος, στο αριστερό “φτερό” της επίθεση, θα αγωνιστεί ο Αϊτόρ, στο δεξί ο Παλάσιος και στην κορυφή ο Σπόραρ.

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.