Κωτούλα: “Ο Παναθηναϊκός είναι μία οικογένεια”

Σε δηλώσεις της, για την επέκταση του συμβολαίου της, η Φαίη Κωτούλα ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός είναι μία οικογένεια.

Διαφήμιση

 

Διαφήμιση

 

Σε δηλώσεις της, για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό, η Φαίη Κωτούλα ανέφερε πως το Τριφύλλι είναι μία οικογένεια. 

Διαφήμιση

Αναλυτικά όσα είπε η Φαίη Κωτούλα: 

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, τον Γενικό Γραμματέα κι όλη τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για την κίνησή τους αυτή να προχωρήσουν άμεσα στην ανανέωση του συμβολαίου μου.

Διαφήμιση

Μαζί με τους προαναφερθέντες νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω και την team manager, την προπονήτρια μου και όλο το staff. Όλοι τους από την πρώτη στιγμή έδειξαν ότι είναι δίπλα μου και η συγκίνησή μου είναι πολύ μεγάλη για το τεράστιο ενδιαφέρον με το οποίο αντιμετώπισαν την κατάσταση στην οποία βρέθηκα.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι απλά μια ομάδα, αλλά μια οικογένεια. Είναι μεγάλη τιμή και τεράστια χαρά για εμένα που αποτελώ μέλος της μεγαλύτερης ομάδας και νιώθω ευγνωμοσύνη που θα συνεχίσω να φορώ αυτή τη φανέλα. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο, να κερδίσουμε ακόμη περισσότερους τίτλους και να πανηγυρίσουμε για αυτούς με τους οπαδούς μας. Πρώτα όμως ας ξεκινήσουμε από τους φετινούς».

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.