Διαφήμιση

Σε ”πράσινο” κλίμα βρέθηκε ο Καλάθης

Ο Νικ Καλάθης βρέθηκε στην Αστόρια με την οικογένεια του και όπως ήταν λογικό εκεί βρήκε πολλούς οπαδούς, όσο και του ίδιου αλλά όσο και της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Διαφήμιση

Ο αρχηγός του τριφυλλιού βρέθηκε σ’ ένα εστιατόριο με την γυναίκα του και τον γιο του και εκεί φωτογραφήθηκε με Έλληνες ομογενείς, που αξιοποίησαν την ευκαιρία για ένα αναμνηστικό με το ίνδαλμα τους.

Ο ιδιοκτήτης τους εστιατορίου, έχει δείξει στο παρελθόν την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, καθώς λίγες βδομάδες πριν, είχε φωτογραφηθεί με έναν άλλο παίχτη του Τριφυλλιού, τον Νίκο Παππά ο οποίος είχε πάει για διακοπές στην Νέα Υόρκη.

Διαφήμιση

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας, φαγητό και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Διαφήμιση

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κοντινό πλάνο και εσωτερικός χώρος

Πηγή : Facebook/ PANATHA USA

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.