Διαφήμιση

Στην ΑΕΚ ο Λούντζης

Στην ΑΕΚ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Λούντζης. Ο νεαρός guard θα ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στο στρατόπεδο της ένωσης κάτι που αποτελεί και επιθυμία του νέου προπονητή των “κιτρινόμαυρων” Ηλία Παπαθεοδώρου.

Διαφήμιση

Ο Λούντζης ήρθε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ το καλοκαίρι του 2014 όταν ήταν μόλις 16 χρονών ως επένδυση για το μέλλον, έχοντας ως προπονητή τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Μάλιστα είχε ενεργό όλο και με την ομάδα των Εφήβων του “τριφυλλιού”, καθώς κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 2015.

Διαφήμιση

Παράλληλα, με την φανέλα του Παναθηναϊκού, έγινε ο νεότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και ο πιο μικρός ηλικιακά αθλητής που έχει αγωνιστεί σε αγώνα των play-off της Euroleague.

Ως μέλος της πρώτης ομάδας κατέκτησε 1 πρωτάθλημα και 3 κύπελλα, έχοντας πάντα συμπληρωματικό ρόλο.

Διαφήμιση

Τις τελευταίες δύο σεζόν οι “πράσινοι” τον έστειλαν δανεικό για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του σε Τρίκαλα και Λαύριο αντίστοιχα, ενώ αναρρώνει από ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη κατά τη διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.