Διαφήμιση

Στην 30η θέση η Δράκου

Την 30η θέση στο αγώνισμα των 100μ. ελεύθερο κατέκτησε η κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού, Νόρα Δράκου.

Διαφήμιση

Η «πράσινη» αθλήτρια, η οποία εκπροσωπεί το Σύλλογο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξάγεται στην Γκουανγκτζού της Ν.Κορέας, πραγματοποίησε μαχητική εμφάνιση στο συγκεκριμένο αγώνισμα και με χρόνο 55.50 κατέκτησε την 30η θέση.

Αυτή ήταν και η δεύτερη συμμετοχή της Ελληνίδας στην διοργάνωση που λαμβάνει μέρος στην ασιατική χώρα, αφού χθες (24/7) συμμετείχε στα 50μ. ύπτιο, όπου και αναδείχθηκε 21η με χρόνο 28.48.

Διαφήμιση

Αναφορικά με τις θέσεις, η Δράκου πριν αρχίσει τις υποχρεώσεις της στην Ν.Κορέα, είχε τον 33ο καλύτερο χρόνο στα 100μ. ελεύθερο σε 100 συμμετοχές με 55.58, ενώ στα 50μ. ύπτιο κατείχε τον 21ο καλύτερο χρόνο σε 51 συμμετοχές με 28.08.

Η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Διαφήμιση

«Μία ακόμα «μάχη» έδωσε η κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού Νόρα Δράκου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που γίνεται στην Γκουανγκτζού της Ν.Κορέας.

Η «πράσινη» πρωταθλήτρια μέτρησε τις δυνάμεις της στο απαιτητικό αγώνισμα των 100μ. ελεύθερο και κατέλαβε την 30η θέση με χρόνο 55.50».

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.