Διαφήμιση

Την Τρίτη (30/7) η κλήρωση του πρωταθλήματος γυναικών

Το πρόγραμμα της νέας αγωνιστικής σεζόν της Volleyleague θα μάθει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ Παναθηναϊκού την προσεχή Τρίτη 30 Ιουλίου στις 2μ.μ.

Διαφήμιση

Τα “φίνα κορίτσια” επέστρεψαν στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ, μετά από έναν χρόνο παρουσίας στη Pre League και φιλοδοξούν να κάνουν μια πολύ καλή παρουσία στη διοργάνωση.

Να θυμίσουμε πως οι “πράσινες” είναι οι πολυνίκεις του θεσμού και η επιθυμία του συλλόγου είναι να επιστρέψουν ξανά εκεί που ανήκουν, δηλαδή στην κορυφή.

Διαφήμιση

Ο Κυριάκος Καμπερίδης και οι βοηθοί του είναι σε συνεχείς επαφές με τις ξένες παίκτριες, που θα πλαισιώσουν το ήδη υπάρχον έμπειρο ρόστερ.

Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Όλγα Βεργίδου, Άννα Καλαντάτζε, Αθανασία Φακοπουλίδου και Έμιλυ Κωνσταντέλλου και τα μόνα κομμάτια που απομένουν για την ενίσχυση της ομάδας είναι η απόκτηση έμπειρων ξένων, ώστε να δέσουν αρμονικά με το υπόλοιπο σύνολο.

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.