Διαφήμιση

Τώρα πρέπει να γίνει το επόμενο βήμα

Μετά από μια αρκετά επίπονη και απαιτητική προετοιμασία δύο εβδομάδων στην Ολλανδία, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη βάση του μονάχα με κέρδη στις… αποσκευές του. Οι Πράσινοι έβαλαν στο Όστερμπεϊκ τα θεμέλια για το “οικοδόμημα” που… χτίζουν για τη νέα σεζόν, έδωσαν σημαντικά φιλικά παιχνίδια στη “Χώρα τη Τουλίπας”, πήραν νίκες ψυχολογίας και γοήτρου απέναντι σε “λαμπερούς” αντιπάλους και πλέον προχωρούν στο επόμενο στάδιο της προετοιμασίας τους. Το τελευταίο φιλικό τεστ με την Μπρέντα ήταν απλά ένα πρόχειρο διαγώνισμα για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, καθώς ο Γιώργος Δώνης έχει πλέον διαμορφώσει ξεκάθαρη εικόνα για τις δυνατότητες που έχουν οι παίκτες του και γνωρίζει καλά ποιοι μπορούν – και πόσο – να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.

Διαφήμιση

Η ευχάριστη έκπληξη από το φιλικό παιχνίδι με την Μπρέντα ήταν η παρουσία του Ζοάο Νούνες σε ρόλο αμυντικού χαφ. Αν και ανέτοιμος, ο Πορτογάλος ανταποκρίθηκε άψογα στις απαιτήσεις και στα “θέλω” του προπονητή του και έβγαλε ποιότητα στο γήπεδο. Αν και είναι ακόμα αρκετά νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την αξία του Νούνες, από την… πρώτη ματιά φαίνεται ότι είναι ένα… πολυεργαλείο που θα “μπαλώσει” αρκετές τρύπες μέσα σεζόν.

Ο Κότσαρης πρόσθεσε άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση στις αρκετές που έχει στο διάστημα της προετοιμασίας και κάνει… επίδειξη της εντυπωσιακής του βελτίωσης σε κάθε παιχνίδι. Ο κίπερ του Τριφυλλιού έχει κάνει ένα μεγάλο… άλμα, όπως και ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ο οποίος είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις στην εφετινή προετοιμασία, ενώ στο κάδρο θα αρχίσουν να μπαίνουν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Τριφυλλιού.

Διαφήμιση

Ο Δώνης μονάχα ευχαριστημένος μπορεί να έχει μείνει από το κίνητρο, την εργατικότητα, τη νοοτροπία και την αποφασιστικότητα που είχαν οι ποδοσφαιριστές του στην Ολλανδία. Έγινε σημαντική δουλειά στο Όστερμπεϊκ, τα δύσκολα πέρασαν για τους Πράσινους και πλέον αρχίζουν τα πιο… δύσκολα! Ο Παναθηναϊκός μπαίνει πλέον σε φάση “μονταρίσματος” και ο Δώνης καλείται τον επόμενο μήνα να ενώσει όλα τα κομμάτια σε αυτό το αγωνιστικό παζλ, προκειμένου να παρουσιάσει μια ελκυστική και ανταγωνιστική εικόνα τη νέα σεζόν.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.