Κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι “Αιωνίων”!

pao-34
Διαφήμιση

 

Διαφήμιση

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, με την οποία ανοίγει η αυλαία, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών.

Οι πράσινες υποδέχονται τις ερυθρόλευκες στο πρώτο φετινό τους ραντεβού μετά την περσινή σειρά των τελικών, με τον αγώνα όμως να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών (λόγω της περσινής τιμωρίας στον Παναθηναϊκό).

Διαφήμιση

Κι οι δύο προέρχονται από άνετες Ευρωπαϊκές νίκες που τους έφεραν μια ανάσα από τους 16 του Challenge Cup, με τον Ολυμπιακό να έχει κάνει το 3χ3 και τον ΠΑΟ να έχει γνωρίσει την πρώτη του ήττα το περασμένο Σάββατο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

«Προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Δε θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας αυτή τη φορά, ωστόσο θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να συνεχίσουμε με νίκη στο πρωτάθλημα» δήλωσε η κεντρική του Παναθηναϊκού Ναταλία Μεταξά.

Διαφήμιση

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού Λορέντζο Μιτσέλι είπε: «Πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Είναι η ώρα να δούμε πώς είναι το επίπεδο των δύο ομάδων και τι μπορούμε να βελτιώσουμε από τώρα, έως το τελευταίο μέρος της σεζόν. Σίγουρα, είναι αγώνας που πρέπει να παλέψουμε. Στο πρώτο φετινό ντέρμπι θα δούμε αντιμέτωπες δύο διαφορετικές ομάδες σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Είναι το πιο συναρπαστικό παιχνίδι».

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Μετς, 17.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Αρβανίτης, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Πηγή: Volleyball.gr

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.