Παναθηναϊκός – Λαμία 2-2: Καταστροφική γκέλα με το μυαλό στον… ΠΑΟΚ

Δύο πολύτιμους βαθμούς έχασε ο Παναθηναϊκος, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τη Λαμία των δέκα παικτών (από το 39').

Διαφήμιση

 

Διαφήμιση

Δύο πολύτιμους βαθμούς έχασε ο Παναθηναϊκος στη Λεωφόρο, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τη Λαμία των δέκα παικτών (από το 39′).

Βρέθηκαν πίσω στο σκορ οι Πράσινοι, έκαναν την ανατροπή με γκολ των Μπερνάρ και Γερεμέγεφ, ο Τσιλούλης χάρισε το βαθμό στη Λαμία.

Διαφήμιση

Δοκάρι στις καθυστερήσεις είχε ο Κώτσιρας και σωρεία ευκαιριών το Τριφύλλι στο φινάλε του ματς.

Το πλάνο του Φατίχ Τερίμ

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, παρέταξε τους Πράσινους με τον Ντραγκόφσκι στη θέση του τερματοφύλακα και στην άμυνα τους Χουάνκαρ (αριστερά), Ούγκο, Ακαϊντίν και Βαγιαννίδη (δεξιά). Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Πέρεθ, Βιλένα, Μπερνάρ, στα άκρα της επίθεσης οι Βέρμπιτς, Μαντσίνι και ο Σπόραρ στην κορυφή.

Διαφήμιση

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με διάθεση στο παιχνίδι και στο 8’ έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Σπόραρ υποδέχτηκε την μπάλα από τον Μαντσίνι, με τον Σλοβένο φορ να εκτελεί, αλλά την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.

Πάντως στη συνέχεια, η αναμέτρηση είχε πολλές διακοπές και ο ρυθμός δεν βοήθησε το Τριφύλλι, το οποίο έχασε και δύο παίκτες με αναγκαστική αλλαγή! Αρχικά, ο Βέρμπιτς αποχώρησε τραυματίας στο 14’ και λίγο αργότερα ο Χουάνκαρ αντικαταστάθηκε από τον Μλαντένοβιτς.

Στο 26’, το σουτ του Αϊτόρ κατέληξε επάνω στον Κοσέλεφ και στο 40’ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, αφού οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές. Ο Μαρτίνεθ μάρκαρε με πολύ άσχημο τρόπο τον Ακαϊντίν και ο διαιτητής Ζαμπαλάς τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Φατίχ Τερίμ πιάστηκε κοιμώμενη στο 46’, καθώς ύστερα από λάθος του Ακαϊντίν, ο Καρλίτος πέρασε ανενόχλητος στην περιοχή και όντας περιτριγυρισμένος από αρκετούς παίκτες του Παναθηναϊκού, βρήκε τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο, το Τριφύλλι απάντησε άμεσα. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπερνάρ είδε την μπάλα να του στρώνεται στην περιοχή, με τον Βραζιλιάνο να εκτελεί και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, αφού βρήκε και σε αμυνόμενο.

Οι Πράσινοι μπήκαν με ενέργεια στο δεύτερο μέρος και στο 48ο λεπτό έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία με κεφαλιά του Γερεμέγεφ μετά από σέντρα του Μλαντένοβιτς.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ πίεσε τη Λαμία και στο 59ο λεπτό έκανε την ανατροπή. Ο Βαγιαννίδης έκανε υπέροχη προσπάθεια και έδωσε έτοιμο γκολ στον Γερεμέγεφ, ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-1 για τον Παναθηναϊκό.

Στο 61ο λεπτό οι Πράσινοι έφτασαν κοντά και σε τρίτο τέρμα με σουτ του Μλαντένοβιτς έξω από την περιοχή, ενώ ευκαιρία έχασε το Τριφύλλι και στο 65′ με σουτ του Μαντσίνι.

Η αμυντική αδράνεια των Πράσινων στοίχισε και στο 68ο λεπτό, καθώς η Λαμία πέτυχε δεύτερο τέρμα στη Λεωφόρο. Μετά από σέντρα του Τόσιτς, ο αμαρκάριστος Τσιλούλης πήρε την κεφαλιά, ο Ντραγκόφσκι δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη μπάλα και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2.

Ο Μπερνάρ ανάγκασε τον Κοσέλεφ σε σημαντική επέμβαση στο 73′, ενώ η Λαμία έχασε τεράστια ευκαιρία στο 79ο λεπτό με τον Τσιλούλη.

Στο 89΄ οι Πράσινοι ζήτησαν πέναλτι μετά από πτώση του Αϊτόρ στην περιοχή, ωστόσο δεν είδαν παράβαση ο διαιτητής και ο VAR.

Στο 90ο λεπτό ο Λημνιός ανατράπηκε από τον Στάνκο, ωστόσο και πάλι οι… άρχοντες του αγώνα δεν είδαν κάτι το αντικανονικό.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τζανετόπουλος έδιωξε τη μπάλα πάνω από τη γραμμή μετά από προσπάθεια του Σπόραρ, ενώ ο Κώτσιρας είχε δοκάρι μετά από δυνατό σουτ που έκανε έξω από την περιοχή!

Παναθηναϊκός – Λαμία: 2-2

Σκόρερ: 48′ Μπερνάρ. 60′ Γερεμέγεφ – 46′ Καρλίτος, 68′ Τσιλούλης
Κίτρινες κάρτες: 76′ Βαγιαννίδης – 16′ Σιμόν, 45′ Φερέιρα
Κόκκινη κάρτα: 39′ Μαρτίνεθ

Διαιτητής: Σπυρίδων Ζαμπαλάς
Βοηθοί διαιτητές: Ανδρέας Μεϊντάνας, Θεόφιλος Μωυσιάδης
4ος Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης (78′ Κώτσιρας), Ούγκο, Ακαϊντίν, Χουάνκαρ (23′ Μλαντένοβιτς), Πέρεθ, Βιλένα (46′ Γερεμέγεφ), Μπερνάρ, Βέρμπιτς (14′ Αϊτόρ), Μαντσίνι (78′ Λημνιός), Σπόραρ

Λαμία: Κοσέλεφ, Φερέιρα, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Νούνιες (68′ Τόσιτς), Τζανδάρης, Τσιλούλης (82′ Στάνκο), Μαρτίνεθ, Καρλίτος (57′ Κορνέζος), Σλίβκα (82′ Μάλτσι)

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.