Διαφήμιση

Ίσως προλάβει την Ξάνθη ο Μπουζούκης…

Άτυχος στάθηκε ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Φένλο

Διαφήμιση

Ο νεαρός επιθετικός μέσος του Παναθηναϊκού δέχθηκε άσχημο χτύπημα από τον Γιάνσεν, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο.

Ο Μπουζούκης υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα, με αποτέλεσμα να μείνει στα πιτς για περίπου 15 ημέρες.

Διαφήμιση

Αυτό σημαίνει πως ο 21χρονος δεν θα αγωνιστεί στο τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία κόντρα στην Μπρέντα (30/7, 21:00), ενώ θα παρακολουθήσει ως θεατής και τα παιχνίδια στην Κωνσταντινούπολη με Γαλατασαράι (3/8) και Μπεσίκτας (10/8, 20:00).

Όσον αφορά το τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας απέναντι στην Ξάνθη, στο ΟΑΚΑ (17/8, 20:30), υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για τον νεαρό ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί, δίχως, όμως, αυτό να είναι δεδομένο.

Διαφήμιση

Πάντως ο Γιάννης Μπουζούκης θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα με την έναρξη του Πρωταθλήματος, τότε που ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λαμία (25/8, 19:00).

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.