Διαφήμιση

“Παλικάρι” η Νόρα Δράκου

Αυλαία έπεσε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Νόρας Δράκου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης της Νότιας Κορέας. Η κολυμβήτρια του Τριφυλλιού τερμάτισε στην 21η θέση των 50μ. ελεύθερο.

Διαφήμιση

Η αθλήτρια των “πρασίνων” έσφιξε τα δόντια και παρά τον τραυματισμό που την ταλαιπωρούσε προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό, δείχνοντας μεγάλη αυταπάρνηση για τον αγώνα που έδωσε τις τελευταίες μέρες.

Η Δράκου έκανε 25.19 δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό και η θέση που κατέλαβε είναι άκρως τιμητική για την μεγάλη προσπάθειά της παρά τη ατυχία της.

Διαφήμιση

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

21η στον κόσμο η Δράκου

Ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης που έγινε στη Νότια Κορέα, η κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού, Νόρα Δράκου.

Διαφήμιση

Η «πράσινη» πρωταθλήτρια ρίχτηκε στη μάχη των 50μ. ελεύθερο και κατέλαβε την τιμητική 21η θέση παρά το πρόβλημα τραυματισμού που την ταλαιπωρούσε.

Ο χρόνος της Δράκου ήταν 25.19 και κράτησε ψηλά την πράσινη σημαία σε μια ακόμα κορυφαία αθλητική κολυμβητική διοργάνωση.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.