Διαφήμιση

Βουγιούκας ή κάτι άλλο στο “5”

Ο Ρίον Μπράουν λογίζεται παίκτης του Παναθηναϊκού και με τον Αμερικανό φόργουορντ να φορά τη φανέλα του Εξάστερου, καθίσταται κατανοητό πως με δύο ακόμη κινήσεις ολοκληρώνεται το ρόστερ της νέας περιόδου!

Διαφήμιση

Ποιοι θα είναι αυτοί οι παίκτες; Ένας Έλληνας σέντερ, με τον Ίαν Βουγιούκα να μένει πάντα stand by ειδικά μετά το ανέβασμα της προσωπικής του απόδοσης προς το τέλος της προηγούμενης περιόδου, αν και η ΚΑΕ αναζητά κάτι καλύτερο που όμως δεν βρίσκεται. Άλλωστε ο Γιάννης Μπουρούσης έχει φτάσει στα 35…

Ο δεύτερος παίκτης που θα αποκτηθεί είναι ένας Αμερικανός που θα καλύπτει τις θέσεις «2» και «3» και αυτή η περίπτωση χαρακτηρίζεται εξίσου κρίσιμη, καθώς τοrotation όταν ανοίγει, είναι και το στοιχείο που ξεχωρίζει τις καλές από τις σπουδαίες ομάδες. Και ο φετινός Παναθηναϊκός εκεί ακριβώς κινείται, σε αυτό το μεταίχμιο τη δεδομένη χρονική στιγμή, φιλοδοξώντας με τη δουλειά του Αργύρη Πεδουλάκη να βρεθεί σταδιακά στο ανώτατο επίπεδο.

Διαφήμιση

Ο Άρτζι έχει διαχειριστεί άψογα το budget που έχει στα χέρια του. Από τη στιγμή που είπε το «ναι» ο διακαής πόθος της ομάδας Τζίμερ Φριντέτ, με συνέπεια και πολλά χρήματα να φύγουν εκεί, αλλά και να βρεθεί η λύση στην πολύπαθη τα τελευταία χρόνια θέση του shooting guard, οδηγήθηκε στην αναζήτηση λύσεων που μπορούν να αποδειχθούν value for money. Τέτοιες περιπτώσεις είναι ο Ρίον Μπράουν και ο Μπεν Μπέντιλ, στην περίπτωσή τους όμως, αποδεικνύεται πως ο Παναθηναϊκός πήρε ακριβώς αυτούς τους παίκτες που ξεχώρισαν από τη δεύτερη γραμμή του ελληνικού πρωταθλήματος κατά την τελευταία σεζόν. Είναι ακριβώς το δίδυμο που μας άρεσε να βλέπουμε πάνω στο παρκέ, με δικές τους ενέργειες πανηγυρίσαμε για αυτό που εμφάνισαν!

Κατά συνέπεια, και για τους δύο παίκτες υπάρχει η αίσθηση πως διαθέτουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά για να αιτιολογήσουν την παρουσία τους στην Ευρωλίγκα, ο Μπράουν επί παραδείγματι εμφανίζει διαφορετικά στοιχεία από τον Παπαπέτρου ως προς την έκρηξη και το περιφερειακό σουτ, ενώ ο Μπέντιλ είναι ένας δυναμικός undersized center που σουτάρει τρίποντο, στην πράξη ωστόσο θα αποδειχθεί αν μπορέσουν να σηκώσουν το βάρος.

Διαφήμιση

Προσωπική εκτίμηση, όσο κι αν το ξεκίνημα προμηνύεται δύσκολο, είναι πως αμφότεροι τελικά θα τα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν και πάλι.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.