Διαφήμιση

Γαμπρός ο Ντεσόν Τόμας (pics)

«Κρεμάστηκε» και ο Ντεσόν Τόμας! Ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού ανήκει από σήμερα κι επίσημα στο κλαμπ των… παντρεμένων, αφού φορώντας ένα ασπρόμαυρο κοστούμι κι έχοντας στο πλευρό του τον μεγαλύτερο από τους δύο γιους του, πέρασε βέρες χθες (27/7) με την γυναίκα της ζωής του.

Διαφήμιση

Φυσικά, οι στιγμές χαράς του νιόπαντρου Τόμας από τον γάμο και το πάρτι που ακολούθησε δεν θα μπορούσαν να λείψουν και από τα social media, αφού αρκετά βιντεάκια από τον ίδιο ή απ’ τους καλεσμένους ανέβηκαν στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και όπως φαίνεται το… γλέντι δεν είχε τελειωμό.

Ο 27χρονος μπασκετμπολίστας, μετά από όλα αυτά, μπορεί να θεωρήσει το καλοκαίρι του 2019 άνετα το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής του, αφού πέρα το ότι παντρεύτηκε το κορίτσι της καρδιάς του, ανανέωσε και την συνεργασία του με το Τριφύλλι, παραμένοντας στην πράσινη οικογένεια για τα επόμενα δύο χρόνια.

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.