Διαφήμιση

Δεν τα κατάφερε η “πράσινη” Εθνική

Δεν τα κατάφερε η Εθνική ομάδα πόλο των παίδων στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Μπούργκας της Βουλγαρίας.

Διαφήμιση

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε από την Ιταλία με 9-8 και τερμάτισε στην 4η θέση του τουρνουά μένοντας έξω από την ζώνη των μεταλλίων.

Με το σκουφάκι της Εθνικής αγωνίζονται τέσσερις “πράσινοι” αθλητές.

Διαφήμιση

Η Ελλάδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 3-1 στην έναρξη του δευτέρου 8λέπτου. Η συνέχεια όμως δεν ήταν η αναμενόμενη.

Οι Ιταλοί ανέβασαν την απόδοσή τους και με ένα επιμέρους σερί 4-0 πέρασαν μπροστά με 5-3.

Διαφήμιση

Η Εθνική μας δεν τα παράτησε και ισοφάρισε σε 5-5 και 7-7 αλλά στο τέλος η ομάδα της Ιταλίας φάνηκε πιο ψύχραιμη και προηγήθηκε με 2 γκολ διαφορά για το 9-7.

Το γκολ του Εγνατιάδη μείωσε σε 9-8 για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αλλά η Εθνική δεν κατάφερε να σκοράρει στην τελευταία επίθεση χάνοντας το παιχνίδι και την 3η θέση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Στην 4η θέση η εθνική παίδων

Την ήττα από την Ιταλία στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο Παίδων γνώρισε η Ελλάδα, όπου συμμετείχαν και τέσσερις «πράσινοι» αθλητές.

Η ομάδα του Σάκη Πλατανίτη ηττήθηκε με 9-8 από την Ιταλία και έχασε την ευκαιρία της για ένα μετάλλιο, μένοντας στην 4η θέση.

Ιταλία – Ελλάδα 9-8 (1-2, 3-1, 2-3, 3-2)

Ιταλία: Λίντστρομ, Ντελακάσα 1, Μπραγκαντίνι, Ανιολέ 1, Μαντσίνι, Βέρντε 1, Σερίνο 1, Προβεντσιάνι 2, Τσεζάρο 2, Ουρμπίνα 1, Καζανόβα, Νούτσο, Περόνε

Ελλάδα (Σάκης Πλατανίτης): Δαμίγος, Τουρκομένης, Δευτεραίος, Μαθιόπουλος, Αλμύρας 2, Καστρινάκης 1, Κανδανολέων, Αμπαζής, Μυρίλος, Μπιτσάκος 1, Βασιλόπουλος 1, Εγνατιάδης 1, Αλειφτήρας

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.