Διαφήμιση

Ο Φριντέτ μπήκε στα… παπούτσια των προπονητών!

Ο Τζίμερ Φριντέτ αποτέλεσε το πρώτο χρονικά μεταγραφικό «μπαμ» του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι.

Διαφήμιση

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη στιγμή που ο Αμερικανός σουτέρ θα βρεθεί στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί με την ομάδα του Τριφυλλιού.

Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ όμως έρχεται στη χώρα μας με ακόμη μία, σπάνια για εκείνον, εμπειρία. Ο Φριντέτ το προηγούμενο διάστημα είχε την ευκαιρία να ζήσει το μπάσκετ από ένα… διαφορετικό πόστο!

Διαφήμιση

Έχοντας δηλώσει συμμετοχή στο The Basketball Tournament με δική του ομάδα, ο νέος άσσος του Τριφυλλιού κάθισε στον πάγκο της Team Fredette ως βοηθός του Ντέιβ Ρόουζ.

«Ήταν πολύ περίεργο να βλέπεις τον Τζίμερ να διαμαρτύρεται στους διαιτητές συνεχώς. Ως παίκτης δεν ασχολείται με τα σφυρίγματα. », δήλωσε ο πρώτος προπονητής της ομάδας στην ιστοσελίδα «KSL.com».

Διαφήμιση

Εν συνεχεία ο «μπόμπερ» των νταμπλούχων Ελλάδας παραδέχτηκε ότι το συναίσθημα να βρίσκεσαι στο γήπεδο χωρίς να έχεις τη δυνατότητα να αγωνιστείς είναι πολύ περίεργο.

Αν και παραδέχτηκε ότι «είχε πλάκα» κατέληξε ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί τη θέση του κόουτς, αναγνωρίζοντας την ψυχική δύναμη των μέχρι τώρα προπονητών του.

Για τη μεταγραφή του στους πράσινους δήλωσε: «Έχω αγωνιστεί στο ΝΒΑ και στην Κίνα. Η Ευρώπη ήταν στόχος για μένα κάποια στιγμή. Πάντα προσπαθώ να βρίσκω ένα στόχο για να βελτιώνω τον εαυτό μου».

«Η γυναίκα μου είναι ενθουσιασμένη για τη νέα μας περιπέτεια στην Ευρώπη», είπε στο τέλος ο Τζίμερ Φριντέτ, που όπως φαίνεται έρχεται στην Ελλάδα με την καλύτερη διάθεση.

 

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.