Διαφήμιση

Μείον δύο στο Όστερμπέικ

Διαφήμιση

Μία και… σήμερα έμειναν για να επιστρέψει η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα και στην προτελευταία προπόνηση, δύο ονόματα υπήρχαν στο απουσιολόγιο του Γιώργου Δώνη. Οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Γιάννης Μπουζούκης. Ο πρώτος έμεινε στο ξενοδοχείο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ ο δεύτερος… κυκλοφορεί πλέον με νάρθηκα και πατερίτσες, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τη Φένλο.

Η προπόνηση των Πράσινων που ήταν διάρκειας μίας ώρας, έγινε σε σχετικά χαμηλή θερμοκρασία (17 βαθμοί), ενώ οι παίκτες του Τριφυλλιού έκαναν ζέσταμα και ασκήσεις τεχνικής και στο τελευταίο κομμάτι ο Δώνης έκανε τακτική και θεωρία στους παίκτες του. O προπονητής του Παναθηναϊκού χώρισε τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού σε δύο ομάδες (βασικοί με Φένλο και αναπληρωματικοί) και δούλεψε πάνω σε κάποια πράγματα στην επιθετική ανάπτυξη, στα οποία δεν του άρεσαν απ’ όσα είδε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Φένλο.

Διαφήμιση

Το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Μαλλιαρίτση, ενώ οι Πράσινοι θα προπονηθούν ξανά το πρωί της Δευτέρας και το βράδυ της ίδιας ημέρας θα δώσουν το τελευταίο τους φιλικό τεστ επί Ολλανδικού εδάφους με αντίπαλο τη Μπρέντα (29/07, 21:00, live trifilara.gr και Novasports 1 HD).

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.