Διαφήμιση

Δευτέρα ή Τρίτη η επισημοποίηση της παραμονής Βουγιούκα

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Ίαν Βουγιούκα για την ανανέωση της συνεργασίας τους μπορεί να θεωρείται δεδομένη, με τις υπογραφές να είναι το μόνο που απομένει για την επισημοποίηση της παραμονής του Έλληνα σέντερ.

Διαφήμιση

Η ανανέωση συμβολαίου του ψηλού των νταμπλούχων Ελλάδας αναμένεται να ανακοινωθεί την προσεχή Δευτέρα ( 29/7) ή Τρίτη (30/7) δίνοντας έτσι τέλος σε αυτό το… μίνι σίριαλ.

Με την προσθήκη του Έλληνα διεθνή, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα δει την γραμμή των ψηλών να δυναμώνει ακόμη περισσότερο, με τον 34χρονο να είναι ικανός να βοηθήσει με την εμπειρία του, όπως αποδείχτηκε και κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Διαφήμιση

Πλέον ο κόουτς του Παναθηναϊκού μπορεί να υπολογίζει για τη θέση «5» εκτός των: Γιώργο Παπαγιάννη, Τζέικομπ Ουάιλι, Μπεν Μπέντιλ και τον Ίαν Βουγιούκα, γεγονός που του δίνει την ευελιξία να πειραματιστεί και με σχήματα που περιλαμβάνουν τον πρώην παίκτη του Περιστερίου ως πάουερ φόργουορντ.

Αυτό που απομένει να δούμε είναι αν η προσθήκη του διεθνή σέντερ θα είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ στο φετινό ρόστερ των πράσινων ή αν θα υπάρξει ακόμη μία έκπληξη από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.