Διαφήμιση

Οικονομίδου: «Να περάσουμε στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού»

Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και τα αποτελέσματα στις μέχρι τώρα φιλικές αναμετρήσεις δείχνουν ότι γίνεται καλή δουλειά.

Διαφήμιση

Μετά από τη νίκη επί της Ουγγαρίας με 3-1 σετ στο πρώτο φιλικό, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διπλασίασε τις νίκες απέναντι στις Μαγυάρες, επικρατώντας αυτή τη φορά με 3-0.

Εκ των κορυφαίων για ακόμη μια φορά ήταν η «πράσινη» Μαρία Οικονομίδου, η οποία αναμένεται να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην πορεία της γαλανόλευκης στο Ευρωπαϊκό.

Διαφήμιση

Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού με δηλώσεις της στην «Πράσινη» οριοθέτησε την πρόκριση στην επόμενη φάση ως στόχο για την Εθνική ομάδα.

Πιο αναλυτικά ανέφερε:

Διαφήμιση

«Έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά και με όρεξη η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας. Βρισκόμαστε στο Καρπενήσι και σε έναν χώρο που μπορούμε να δουλέψουμε απερίσπαστες. Θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να πάρουμε αυτό μας αξίζει στο Ευρωπαϊκό που ακολουθεί. Θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Εν συνεχεία προσέθεσε: «Ξέρουμε ότι είμαστε σε ένα δύσκολο όμιλο. Ωστόσο με καθημερινές διπλές προπονήσεις που περιλαμβάνει η προετοιμασία μας πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμες για να ανταπεξέλθουμε. Αν και η διακοπή που είχαμε για ξεκούραση δεν ήταν αρκετή για εμάς που παίζαμε βασικές στις ομάδες μας στα πρωταθλήματά μας, ακολουθούμε πιστά το πρόγραμμά μας για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους της Εθνικής μας».

Ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας: «Τα φιλικά παιχνίδια ήταν αυτό που μας έλειπε από το πρώτο στάδιο προετοιμασίας μας στο Βραχάτι. Ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά με δύο νίκες σε ισάριθμα φιλικά με την Ουγγαρία, και έπεται συνέχεια. Τα φιλικά αυτά θα μας βοηθήσουν να βρούμε τον ρυθμό μας και να διορθώσουμε τα λάθη μας ενόψει του Πανευρωπαϊκού».

 

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.