Ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για τον Χατζηγιοβάνη

Διαφήμιση

Οι μνηστήρες για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Η αρνητική τροπή που έχει πάρει η ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό τον έχει φέρει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Ευρώπης.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με πληροφορίες μια εξ αυτών είναι η Γαλατάσαραϊ . Σκάουτερ των Τούρκων βρέθηκε τη Δευτέρα (29/7) στο «Ρατ Φέρλεχ Στέιντιον»  στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Μπρέντα για να παρακολουθήσει από κοντά τον Έλληνα εξτρεμ.

Πολύ καλή γνώμη για τον 22χρονο παίκτη φαίνεται να έχει ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Γαλατάσαραϊ , Φατίχ Τερίμ.

Διαφήμιση

Οι Τούρκοι έχουν μπροστά τους μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρακολουθήσουν ακόμα μια φορά τον Χατζηγιοβάνη στο επερχόμενο φιλικό του Σαββάτου (3/8) στην Κωνσταντινούπολη.

Υπενθυμίζουμε ότι σκάουτερ της Γάνδης είχε παρευρεθεί το Σάββατο (27/7) στο φιλικό του Τριφυλλιού με τη Φένλο για να δει τον Χατζηγιοβάνη που αγωνίστηκε 73 λεπτά και είχε την ασίστ στο γκολ του Αργύρη Καμπετσή.

Διαφήμιση

Το ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ δεν είναι βέβαιο ότι θα μεταφραστεί σε επίσημη πρόταση αλλά οι μνηστήρες για τον Έλληνα εξτρεμ όλο και πληθαίνουν.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.